Familia Macrea la nunta de diamant

Una dintre familiile din satul Săcel a trecut de curând printr-un moment deosebit din viaţa ei. Soţii Maria şi Ilie Macrea au sărbătorit 60 de ani de căsătorie, ceea ce este denumit ca fiind Nunta de Diamant, moment marcat printr-o ceremonie specială.

„La iniţiativa familiei, în cursul lunii februarie, am participat la un frumos eveniment alături de familia Macrea Ilie şi Maria, din Săcel. Copiii şi nepoţii dragi lor, le-au făcut o supriză deosebită la împlinirea a 60 ani de căsătorie, când împreună am fost martorii reî-noirii căsătoriei la Primăria oraşului Sălişte”, spune primarul oraşului Sălişte, Horaţiu Răcuciu.

Având în vedere Hotărârea Consiliului Local privind acordarea unor premii familiilor care aniversează în anul curent cel puţin 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, reprezentanţii administraţiei le-au oferit sărbătoriţilor şi un mic dar.

Astfel de familii, care demonstrează că ştiu să aprecieze valorile tradiţionale şi că respectul şi dăruirea sunt secretul unei vieţi împlinite, sunt pentru generaţia

Related posts