Horaţiu Dumitru Răcuciu

Încă de la începutul activității mele ca primar al orașului nostru mi-am propus o foarte mare deschidere către dumneavoastră, locuitorii Săliștei și ai satelor aparținătoare. M-am străduit să respect principiul seriozității, implicării și respectului față de fiecare cetățean în parte. O să continui cu aceleași principii și pe mai departe. Din acest motiv, am considerat potrivit să readuc în atenția dumneavoastră faptul că, pentru diversele probleme pe care doriți să le discutăm, vă stau la dispoziție oricând, în limita programului ce presupune, desigur, și alte îndatoriri.

Mai mult decât atât, ca să evit situațiile în care poate vizita dvs. mă va găsi prins cu alte atribuții, am stabilit ca, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 14:00 -16:30, să ofer audiențe. Unul din cele mai importante lucruri pentru mine este acela al creșterii calității vieții în orașul nostru. Pentru aceasta, nu precupețesc niciun efort și am pregătit noi proiecte, în timp ce altele sunt deja în derulare.

Unele dintre ele cer mai mult timp pentru a putea fi puse în practică sau pentru a fi finalizate, însă sper din tot sufletul să nu vă îndoiți de bunele intenții, atât ale mele, cât și ale echipei cu care lucrez în primărie. Stiu că și dumneavoastră doriți ca orașul nostru să se dezvolte și mai mult și acest fapt îmi dă puterea de a face multe lucruri în continuare, indiferent că e vorba de dezvoltarea economică, de infrastructură, turism sau alte domenii.

Dorindu-vă numai bine, vă asigur de toată prețuirea mea

Horaţiu Dumitru Răcuciu
Primar oraș Săliște