Site: https://www.somasibiu.ro/

  Pliant recilare oras Saliste (1,4 MiB, 303 hits)

  Pliant recilare sate apartinatoare (1,4 MiB, 289 hits)

SOMA SIBIU

CALITATE, PROMPTITUDINE, EFICACITATE, SIMPLITATE, ORIGINALITATE, DOTARE, EFICIENTA.
SC Soma SRL Bacau, a fost infiintata in anul 1991 si inregistrata in Registrul Comertului Bacau sub numarul J04/1782/1991. Codul Unic de Inregistrare fiscala este 946778. Sediul social se afla pe str Tolstoi nr 6, Bacau. Capitalul social subscirs varsat este integral privat, in valoare de 12 142 899 mii lei.

Obiectul de activitate al S.C. SOMA S.R.L.
Conform Art.5 din Actul Constitutiv, S.C. SOMA S.R.L. are mai multe domenii de activitate dintre care amintim:

  • -3720 Recuperarea deseurilor si resturilor metalice reciclabile
  • -9003 Salubritate, depoluare şi activităţi similare
  • -0111 Închiriere de utilaje
  • -4542 Deszăpezire

Principalele obiecte de activitate ale SC SOMA SRL Bacău sunt:
a. ”Recuperarea şi valorificarea deşeurilor metalice şi nemetalice”, domeniu în care firma a activat neîntrerupt din 1991 până în prezent, obiect de activitate care deţine 50% din volumul afacerii;
b. “Salubritate, depoluare şi activităţi similare”. – recuperarea şi valorificarea produselor reciclabile (PET-uri, sticlă, hârtie+carton, ) reprezentând 50% din volumul afacerii;

Soma Sibiu este una dintre putinele firme din tara care efectueaza lucrari complexe de demolari industriale si dezafectari instalatii pentru obiective de orice tip din industria chimica si petrochimica, miniera, transporturi feroviare si navale, prelucrarea lemnului, etc.

Prestatiile efectuate de Soma Sibiu sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, corespunzatoare, ce ocupa un numar mediu de 300 salariati, coordonati direct de directori de Directii de activitate si sefi de activitate, cuprinsi intr-o organigrama pe doua nivele ierarhice, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor si o rezolvare si un control eficient.

Activitatile de dezmembrare se realizeaza conform legislatiei in vigoare privind protectia mediului. La momentul actual, SC Soma SRL Sibiu este clasata in primele zece firme din tara in domeniul valorificarii deseurilor si este unul din principalii furnizori de deseuri feroase pe piata interna, cu un rulaj lunar de cca 10 000 tone deseuri metalice. Cantitatea lunara mentionata se obtine in proportie de cca 30% din achizitiile efectuate prin reteaua proprie de centre de achizitie, cu activitate ce acopera intreg judetul Bacau, iar restul de 70% din materialele recuperabile provin din activitatile de dezmembrare efectuate de firma, cu personal specializat si utilaje proprii, asupra unor obiective de dimensiuni mari, supuse casarii si demolarii.

Ghid de colectare selectiva a deseurilor:

https://www.somasibiu.ro/ghid-de-colectare/