Sfârșitul verii pentru noi, tinerii sălișteni nu reprezintă un moment de nostalgie, ci dimpotrivă, este poate perioada cea mai activă și frumoasă deoarece reîncep „Jocurile Vacanței”. Ediția de anul acesta, ediția cu numărul șapte, vine cu noi surprize și se bazează pe redescoperirea orașului.

În fiecare an atât echipa de voluntari cât și participanții se mărește semnificativ. Participanții fiind foarte încântați și multumiți de acest eveniment doresc să participe în continuare, dar ca și voluntari. Și în acest an echipa de voluntari pregătește noi surprize, activități și jocuri pentru viitorii participanți.

Evenimentul „Jocurile Vacanței” a fost creat pentru copii cu vârste cuprinse între 6 – 13 ani, cu scopul de reacomodare la programul de școală. De asemenea, prin intermediul activităților și jocurilor se crează noi prietenii, iar cel mai important, aceștia au parte de multe surprize și bucurii.

Înscrierile din anul acesta vor avea loc pe data de 01 și 02 septembrie, între orele 17.00- 19.00 la Liceul Tehnologic „Ioan Lupaș” Săliște (Școala de Jos).

04-07.09.2017

 

Denisa Murzea

Comitetul de organizare Jocurile Vacantei Saliste.